Inrichting & Bedrijf

Zorg dat uw bedrijfslocatie goed voor de dag komt!

De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten of een bepaalde boodschap uitdragen? Dat kan het best door een vlag voor de ingang van je bedrijf. Je kunt hierbij kiezen uit een vlaggenmast met rechte logo-vlag of baniervlag of een gevelbanier. Ook binnen in je bedrijf wil je natuurlijk bepaalde boodschappen kunnen uitdragen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een textieldoek aan de muur. Vlaggenleverancier heeft verschillende opties die als echte blikvangers werken voor je bedrijf. Omdat niet iedere locatie hetzelfde is, voorzien we jouw bedrijf van persoonlijk advies. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en zullen daarom altijd met je meedenken. Onze vlaggen worden op maat gemaakt en daarbij zijn we expert in ‘groot formaat printing’. Bovendien leveren we echte kwaliteit en dat is meteen zichtbaar! We werken namelijk alleen met professionele oplossingen en materialen.
Verschillende opties

We bieden een aantal opties aan voor buiten je bedrijf of voor de inrichting van je bedrijf. Zo leveren we vlaggenmasten, gevelframes, gevelbanieren, textielframes en textieldoeken. Met onze vlaggen kun je zorgen voor een representatieve uitstraling van je bedrijf! Zo’n textieldoek is bijvoorbeeld een ideaal communicatiemiddel voor aan de muur van een vergaderruimte. Met een vlaggenmast voor de ingang van je bedrijf is het voor iedereen meteen duidelijk om welk bedrijf het gaat en waar dat voor staat. Geen zorgen over de montage van de masten, frames en vlaggen, ook dit nemen wij voor onze rekening! We leveren echt vakwerk en werken volgens de VCA-veiligheidsvoorschriften. Welke montage het meest veilig en geschikt is, kan per bedrijf verschillen. Natuurlijk bekijken we dit per locatie en adviseren we je vooraf over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Bestellen

Wil je vlaggen of vlaggenmasten bestellen? Wanneer je het onderstaande formulier invult, ontvang je van ons een offerte die persoonlijk op jouw bedrijf is afgestemd. Hierna kunnen we samen de mogelijkheden doornemen.

B2B Leveringen

Daarnaast doen we ook B2B leveringen. Dit houdt in dat we onze vlaggen en materialen leveren aan bedrijven die deze vervolgens weer verkopen. We hebben een speciaal partnerprogramma voor wederverkopers. Meer informatie over dit programma vind je op de desbetreffende pagina.