Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn goed zichtbaar, makkelijk te plaatsen en vallen op!

Beachvlaggen worden, zoals de naam al verraad, van oorsprong op het strand gebruikt. Door de vorm en bevestiging staat de vlag stevig en is bestand tegen de harde wind die op het strand waait. Tegenwoordig wordt de beachvlag ook buiten het strand gebruikt voor commerciële doeleinden. Door de opvallende vorm zijn ze uitstekend om aandacht te trekken bij events, winkels, beurzen en outdoor communicatie. Een beachvlag is al van veraf te zien en kan bijvoorbeeld helpen bij de herkenbaarheid van de stand van jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar meer herkenbaarheid van je organisatie op events of bij je winkel? Een beachvlag kan op een leuke en opvallende manier het logo van jouw organisatie representeren. Natuurlijk kun je ook een ander ontwerp op de vlag zetten. Voor de opmaak zijn productsheets met stramien beschikbaar, deze kunnen je helpen bij het ontwerpen. Mocht je dit nodig hebben, vraag ze dan bij ons op.

Wij leveren onze beachvlaggen als complete set met flexmast, voetstuk en een draagtas. Hierdoor heb je het voordeel dat de beachvlag gemakkelijk te vervoeren en op te zetten is. Al onze vlaggen worden gedrukt op sterk vlaggenpolyster. Dit zorgt voor een perfecte afwerking en geeft een professionele uitstraling. Door het spannen van de vlag is de tekst duidelijk leesbaar.

Beachvlag soorten

Door de verschillende afwerking van een beachvlag ontstaat er variatie in vormen en maten. Wij bieden drie verschillende modellen beachvlaggen aan: de standaard beachvlag-recht, de beachvlag-druppel en de beachvlag-vierkant. Voor meer specifieke informatie kun je via de rode balk verder lezen over elk van deze modellen.

Onze beachvlaggen kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. De vlaggen worden geleverd in de volgende formaten:

  • Maat S – 200cm
  • Maat M – 300cm (meest voorkomend)
  • Maat L – 400cm

Vervolgens is het ook nog belangrijk om te kijken naar wel soort voetsoorter nodig is. Wij kunnen jou advies geven over het juiste voetstuk. We kijken dan bijvoorbeeld naar of de beachvlag indoor of outdoor wordt gebruikt en of de ondergrond van steen of juist zacht is.

Wil je beachvlaggen bestellen?

Zodra je er klaar voor bent, kun je beachvlaggen bestellen door via de offerte aanvraag contact met ons opnemen. Op deze offerte geef je aan welke keuze in model beachvlag je hebt gemaakt. Daarnaast willen we graag weten voor welke toepassing je de vlag wilt gebruiken. Kies vervolgens de gewenste opties zoals het formaat, het ontwerp, de gewenste leverdatum en het aantal stuks. Of het nu een levering van enkele of meerdere beachvlaggen is, we leveren ze graag!

Met deze informatie kunnen wij je het beste adviseren over welke vlag de beste keuze voor jou zal zijn. De offerte aanvraag is ook te vinden onderaan elke andere pagina van onze website. Zo kun je ook andere vlaggen bestellen bij ons.