Beachvlaggen – complete sets, scherp geprijsd!

Beachvlaggen zijn, zoals de naam doet vermoeden, oorspronkelijk ontwikkeld speciaal voor gebruik op het strand. Door de vorm en bevestiging staat de vlag stevig en is deze bestand tegen de harde wind die op het strand waait. Tegenwoordig worden beachvlaggen voor allerlei doeleinden gebruikt. Zo zijn ze uitermate geschikt voor gebruik op beurzen, evenementen, festivals en voor outdoor communicatie. Door de opvallende vorm trekken ze geheid de aandacht en zijn ze perfect voor buiten gebruik. Dit helpt de herkenbaarheid van uw merk op bijvoorbeeld beurzen of evenement vergroten. 

 

Een complete set

Een beachvlag leveren wij altijd als complete set. Een complete set bevat een flexmast, beachvlag, voetstuk en draagtas. De beachvlag wordt gemakkelijk op de flexmast geschoven. De flexmast kan gemakkelijk aan het voetstuk worden bevestigd. Zo is een beachvlag altijd eenvoudig op te bouwen en af te breken. De handige draagtas maakt de set makkelijk te vervoeren. 

✅ Mooie beachvlag
✅ Sterke flexmast
✅ Solide voetstuk
✅ Handige draagtas

 

Beachvlag soorten, maten en materiaal

Wij leveren drie verschillende beachvlag-modellen. De standaard rechte beachvlag is de meest verkochte. Daarnaast leveren wij het druppel model en het vierkante model. Het druppel model is zeer geschikt voor het strand en buitenevenementen. Het vierkante model biedt veel ruimte voor ontwerp en kan gezien worden als mobiele baniervlag. Van de drie modellen zijn verschillende maten te bestellen. Bekijk de afzonderlijke producten voor de verschillende maten. Onze beachvlaggen kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden op sterk vlaggenpolyester. De vlaggen zijn sterk en duurzaam zodat ze lang meegaan. 

 

Voetstuk. Welke is geschikt? 

Het is ook belangrijk om te kijken welk voetstuk er nodig is. Er zijn namelijk tal van voetstukken en voor elke mogelijke situatie is er een voetstuk beschikbaar. Zo bieden wij grondplaten aan in verschillende uitvoeringen en gewichten. Tevens bestaat de mogelijkheid een voetstuk in de grond vast te zetten of te boren. Wij geven u graag advies over het juiste voetstuk en kijken mee naar het gebruik van de beachvlag. Wordt deze indoor of outdoor gebruikt? Is de ondergrond van steen of juist zacht? Relevante vragen bij de juiste keuze voor een voet.