Tafelvlag – voor een professionele uitstraling

Wanneer u een zakelijk evenement organiseert en indruk wil maken op uw gasten dan is de tafelvlag hiervoor een perfect middel. Onze tafelvlaggen zijn geschikt om te bedrukken met uw logo of boodschap maar kunnen ook geleverd worden als nationale vlaggen van landen. U kunt zo bij iedere deelnemer de tafelvlag van zijn of haar land plaatsen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling. We leveren de vlaggen in verschillende materialen, formaten en met verschillende houders.

 

Soorten en houders

Tafelvlaggen zijn leverbaar in drie soorten. De standaard rechte vlag heeft een officieel karakter en is bijvoorbeeld geschikt voor landenvlaggen of bedrukking met uw logo. De beach-tafelvlag heeft een sportief karakter en is geschikt voor bedrukking met uw logo of promotionele boodschap. De banier-tafelvlag heeft een zakelijk karakter en is ook geschikt voor bedrukking met uw logo of promotionele boodschap. De verschillende vlaggen kunnen worden bevestigd aan een houten houder of een chromen houder. De houten houder is tevens in verschillende kleuren te leveren.

 

Materialen en afwerking

De tafelvlaggen zijn leverbaar in satijn of accetaat. Accetaat is aanzienlijk goedkoper dan Satijn en kan aan slechts één zijde bedrukt worden. De andere zijde heeft een doordruk. Na verloop van tijd zal de vlag wat meer gaan hangen. De tafelvlag van accetaat wordt gelijmd aan één zijde zodat de vlag met een tunnelzoom aan de houder kan worden geschoven. De accetaat tafelvlag wordt rondom gesneden. Satijn is steviger en kan dubbelzijdig bedrukt worden. De vlag blijft altijd mooi recht staan en heeft een professionele uitstraling. De vlag wordt rondom afgewerkt door middel van een open zoom. Er wordt een tunnelzoom gebruikt waardoor de vlag gemakkelijk aan de houder kan worden geschoven.

 

Tafelvlag bedrukken in verschillende formaten

De tafelvlaggen zijn leverbaar in standaard formaten (zie specificaties) maar kunnen ook op ieder ander gewenst formaat worden gemaakt. Op deze manier kunnen de tafelvlaggen altijd in de juiste verhouding voorzien worden van uw boodschap of logo.

 

Landen tafelvlaggen

Voor internationale events, congressen, beurzen maar ook ambassades leveren wij landen-tafelvlaggen. Veel landenvlaggen zijn standaard uit voorraad leverbaar maar kunnen ook speciaal voor u in de gewenste kwaliteit en afmeting gemaakt worden. De vlaggen kunnen voorzien worden van een houder met één mast of een houder met meerdere masten. U kunt op deze manier meerdere vlaggen aan één houder kwijt.