Vlaggenmasten – professioneel en ijzersterk

Een vlaggenmast met een rechte vlag of een banier geeft uw bedrijfspand een mooie uitstraling. Het is een extra mogelijkheid om uw merk, logo en huisstijl op een hoogwaardige manier onder de aandacht te brengen. Ook helpt een vlaggenmast de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Vlaggenleverancier.nl levert duurzame en kwalitatief hoogwaardige vlaggenmasten. Daarnaast zorgen wij voor plaatsing en montage van de masten volgens de richtlijnen van het VCA-certificaat. De vlaggenmasten zijn leverbaar in verschillende typen en materialen.

 

Kleuren en materialen vlaggenmasten

Onze vlaggenmasten zijn leverbaar in polyester en aluminium. Beide materialen behoeven geen onderhoud en doen qua sterkte en stevigheid niet voor elkaar onder. Het voordeel van aluminium masten is dat deze milieuvriendelijker zijn (aluminium is makkelijker herbruikbaar) en in het design zie je geen naden. Een polyester mast daarentegen is geluidsarm en beschadigingen zijn minder snel zichtbaar. Standaard worden onze masten geleverd in het wit (RAL 9010). Het is echter mogelijk om de vlaggenmasten te leveren in andere kleuren. Zo leveren we regelmatig vlaggenmasten in het zwart en antraciet.

 

Easylift vlaggenmast

Soms is het nodig om vlaggen of banieren geregeld te vervangen, wisselen of neerhalen. In dit geval is de Easylift vlaggenmast een uitkomst. Iedereen kan met deze mast een vlag hijsen of laten zakken. Bij standaard masten dient de mast gekanteld te worden. Dit is zwaarder en moet door minimaal twee mensen gedaan worden.

 

Plaatsing van vlaggenmast

Een vlaggenmast is voorzien van een kantelanker. Met dit kantelanker kan de mast naar beneden gehaald worden. Dit kantelanker wordt op de gewenste locatie uitgegraven en in het beton gestort. De masten worden dus kant-en-klaar afgeleverd en geplaatst volgens de richtlijnen van het VCA-certificaat.

 

Afmetingen

Onze vlaggenmasten zijn leverbaar van 6 meter tot en met 12 meter. De hoogte van de vlaggenmast is afhankelijk van de grootte van de vlag of banier en dus afhankelijk van de gewenste uitstraling.

 

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

✅Polyester en aluminium
✅Duurzaam en sterk
✅Standaard geleverd in wit
✅Kant-en-klaar afgeleverd
✅Levering aan bedrijven en particulieren